07 October 2011

Orang Islam Wajib BACA


     Iblis merupakan musuh kepada Umat manusia semenjak beliau yang di laknat oleh Allah s.w.t akibat dari kesombongan beliau yang tidak mahu tunduk kepada Nabi Adam a.s .Bermula daripada sangka buruk iblis terhadap pencipta Nabi Adam a.s sehinggalah akhirnya beliau yang menaruh dendam terhadap Umat Nabi Adam & berjanji untuk menyesatkan Umat manusia ini sehinggalah ke hari kiamat.Inilah musuh² Allah yang tak pernah putus asa untuk menyesatkan Umat manusia terutama Umat Islam dan diantaranye adalah iblis,syaitan,jin,Dajjal dan kuncu²nya yakni Yahudi & Nasrani.

Nak kongsi Ilmu & Info buat Seluruh Umat Islam..
bapa mertua saya dah bacakan berulang² kali kat kami

Bishop : JUBAH YG MEREKA PAKAI TU ADALAH PAKAIAN KAMI..seluruh dunia telah mengenakan jubah kami dengan perasaan mereka syahdu penuh bangga..MEREKA TELAH JADI WARIS KAMI TANPA KAMI PERLU WUJUD DIDEPAN MEREKA,malah...MEREKA BEREBUT² MELAYAKKAN DIRI KEMAJLIS ITU.

Bishop : kalau mampu,silakan..SETIAP ORANG YG MENENTANG JUBAH NI , AKAN ADA 1000 LAGI YG AKAN MENYARUNG JUBAH NI ,...MEREKA YG MENGIDAMKAN MAJLIS INILAH YG AKAN MEMPERTAHANKANNYA SENDIRI..kami tak perlu buat apa² pun.

Bishop : SEKIRANYA ILMU YG KAMI LEPASKAN DARI DIRI KAMI ITU SUATU KEBAIKAN , MENGAPA KAMI TIDAK AJARKAN KEPADA KAUM KAMI SAHAJA & MEMBIARKAN KAMU MANTADBIR WILAYAH SENDIRI MENGIKUT KESUKAAN KAMU SELEPAS DIBERIKAN KEMERDEKAAN?

Bishop : KAMU MELIHAT DUNIA YG KAMI HASILKAN TADI KEMUDIAN KAMU DATANG KEPADA AL-QUR'AN DAN KAMU BERKATA ,"APA AYAT YG AKU NAK GUNA & TAMPAL BILA AKU BERHUJAH DI DEPAN ORANG NANTI?...AYAT NI BOLEH LA"

Bishop : LUCIFER TELAH BERPUTUS ASA TERHADAP PERKARA² YG BESAR , MAKA MUHAMMAD MENGINGATKAN KAWAN²NYA AKAN PERKARA² YG KECIL (ZARAH).
DAN KEROSAKAN YG SEKECIL ZARAH TELAH BERLAKU KEPADA ISLAM SEDETIK SELEPAS MUHAMMAD DIAMBIL TUHANNYA
     KERANA TUHAN KEPADA MUHAMMAD MENGHITUNG PAHALA & DOSA SEKECIL ZARAH & IKATAN ZARAH² INI BOLEH MENJADI LONGGAR DENGAN DIHENTAM OLEH DAYA SEKECIL ZARAH SECARA BERTERUSAN.
     MAKA SEKECIL ZARAH LAH KAMI MEMBINA PERKARA² DI DUNIA NI..DAN SELEBIHNYA LUCIFER AKAN MENGURUSKANNYA.

Hadis Rasulullah s.a.w : "BERWASPADALAH TERHADAP SYAITAN DEMI KESELAMATAN AGAMA KAMU. DIA TELAH BERPUTUS ASA UNTUK MENYESATKAN KAMU DALAM PERKARA² BESAR,MAKA BERJAGA²LAH SUPAYA KAMU TIDAK MENGIKUTNYA DALAM PERKARA² KECIL."

LAGI,sila baca di---↓


6 comments:

 1. salam perkenalan..cantik blog wrne pink...perkongsian maklumat yg menarik..:-)

  ReplyDelete
 2. Umie - thx 4 follow me :)
  hihi,saya suke gile kat PINK :D
  yeah,saya bace byk kali..susah nk faham maksud² paderi tu.

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. tgk kat google..
   pembesar agama katolik.
   paderi kristian la..

   Delete

Copyright© All Rights Reserved Muazijah.blogspot.com