04 October 2011

Bila Dah Boring

     Aku suke belajar bende² baru but bile dah lame sikit je cepat rase boring.nape ntah,aku sendiri pun tak faham..time suke dengar lagu tu,aku dengar je smpi dah bosan & muak aku tak nk dengar lagi dah.mcm tu jugk bile buat kerja,aku akan buat je smpi aku boring.lepas tu aku malas nk buat dah,xpe pun xboleh..

     Skrg ni tetibe je mood aku bertukar.rase mcm nk edit pic² org je.tgh xde kerja,boleh la.nnt dah kerja,ape pun aku xterpandang.pk kerja & Hubby jela. :D tpi aku sgt xpandai nk mengedit² pic org ni,lagi² pkai photoshot.aku pakai photoscape je,senang!nak belajar kan,ape salahnye (^_^)

Antara pic yg aku dah edit 

Barokah & Fathiyyah
Anyss Zhetty
My Aunty with her daughter in Singapore
Brother in law
Kak Sulaim & Qaniah
     Hehe,ukeyh ke aku edit?Sorry sgt kt mereka² ni cz tak perfect.perlu ade ketelitian tapi aku bukn seorang yg teliti sgt pun :D ape la yg aku merepek nih,haha..aku harap diorang suke,Amin!xpe Jah,belajar dari kesilapan,kn?hurm,key lah..tu je yg Cik Tija nak bebelkan harini :p


No comments:

Post a Comment

Copyright© All Rights Reserved Muazijah.blogspot.com