05 October 2011

Angan-Angan Mat Jenin Kot



     Aku teringin juga nak ade blog template mcm org lain,cantik & comel..kadang² aku duk belek² kt pYzAm , duk belek template yg cantik² & comel²..ade yg aku suke tapi kenape ntah hati aku ni rase berat sgt nk tukar template yg skrg ni,rase sayang pulak..bile nk tukar je,cencel balik.

     Argh,sayang gile ah..bukan pe,aku ta suke template yg berserabut & penuh dgn segala mcm bende,boleh pusing kepale aku tgk.aku suke yg simple & sedap mata memandang.memandangkan aku tersangat suke gila dekat warna PINK dan sangat suka gila makan CHOCOLATE,hati aku jadi senang bile dapat tgk blog aku yg aku teramat sayang ni..huhu ^_^

Nak kongsi sikit tempate yg aku berkenan,korg nk tgk x?
klu xnk tutup mata,klu nak..JOM!!!

Pilihan Pertama
Pilihan Kedua
Pilihan ketiga
Haaa,cmne..mcm template MySpace,kn?
korang tengok mane yg ok?
PLEASE jangan ditanye kenape semuanya PINK!!!

MySpace yang dah lame tak on9,comel tak?
Oh My Lovely Pink,I Love U So Much!!!
Korang ade terase mcm lapar ke,teringin ke,kempunan ke..ADE TAK?
     Kesimpulannye (^o^) aku malas & xnak tukar tamplate blog aku sehingga aku dah boring @ muak tgk template yg same..aku masih bahagia dengan template blog aku yg skrang ni.biar la xcantik @ terlalu simple,yang penting aku suke melihatnye..

No comments:

Post a Comment

Copyright© All Rights Reserved Muazijah.blogspot.com