07 August 2011

Korang..tolong aku boleh?




Korang,boleh tolong carikan Taylor Lautner untuk aku???


Handsome gegilekn taylor ni..
klu korg nak tau,mcm ni la laki idaman aku..


badan sasa & tegap..
muke langsi jew,haha!
mate tajam giler!
seram aku tengok..




first time aku tengok citer twilight,terus terpikat.
smpai berulang² kali tgk..


sebenarnye bukan nak tengok citernye pun..
cume nak tengok muke taylor ni je..
so aku tengok laju² kan je,time ade taylor ni je baru aku tengok..


sbb aku minat gegile kat dy..
badan dy,pergh..kalah Rain!
korang tau ape???
hahaha,jokes! :p


bile aku cakap kat adik aku,(jun)..
dy cakap menyampah a,muke langsi giler..
aku ta kisah sbb muke tu yg aku nak.


bile aku cakap kat laki aku pulak..
laki aku kate,muke mcm nak minta penyepak je adela.
wakakaka..aku ta heran sume tue..
sbb aku mmg minat kat taylor.
nak wat camne kan..


tapi korang jangan salah sangke pulak..
aku just minat kat dy jew..
suke tgk muke dy,mate dy & badan dy yang tegap tue..


sekali tetibe aku dapat suami yg kecik mcm aku..
hahaha,lawak tul..
dari dulu aku berangan nak suami mcm taylor lautner.
sbb mak aku kate,klu dapat suami badan besar..
suami boleh selalu dukung kite.
haha,ade² je ummi ni la..


tapi xpe..aku bersyukur sgt.
kang klu dapat suami handsome² sangat lagi susah.
suami aku tu dah cukup baik utk aku..
dan tu la anugerah Tuhan yang paling berharge buat aku..
aku dapat seorang suami,teman,pendidik yg sangat memahami aku.
Thanks God..!


No comments:

Post a Comment

Copyright© All Rights Reserved Muazijah.blogspot.com