22 August 2011

Bile bengang dah menjadi bangang


 Apa beza bengang & bangang..?
Orang bangang jarang bengang..
tapi orang bengang selalu wat kerja² bangang.
Korang bengang tak?
Tak pe,jangan bengang²..
Nanti jadi bangang..

nk tau sbb ape aku kate gitu??
sbb aku betul² tgh bengang.
dah la moto my hubby hilang,baru 2 hari duduk bangi moto kene curi.
dah tu handfhone aku n my hubby hilang juga,rumah kene rompak.
sedih betul lar..cmne la nk hidup mcm ni..
Tuhan,jadikan la aku orang yg bersyukur dgn ujian Mu..
tapi aku cuma manusia yang penuh dgn mazmumah.
mane tahan dgn ujian seberat ni..
Allah..Allah..Allah..
hurm,xpe Cik Tija..
tu bermakne Tuhan sayangkan kau..

ala,handfhone takde ok lagi..
aku masih boleh terime cz dah kawen.
buat ape nk gune handfhone???
yg aku xley time,aku xde camera..
aku nk pakai handfhone sbb nak kamera je..
hidup aku mcm xceria klu xde kamera.
buat ape pun xboley.
aku ni mmg suke bergambar..
xtau la kenape.
tapi mmg terase sedih gile a bile xde kamera disisi..
nk share ape² ngn org pun xboley.

doakak la supaye Cik Tija ni murah rezeki.
mane tau tetibe ade org nk hadiahkn kamera canon ke,kn?
hahaha,ceh..berangan je Cik Tija ni tau.melampau!
ala,rezeki tu Allah yg nak bagi,sape tau???
Amin..Amin..Amin..Ya Rabbal 'Alamin

No comments:

Post a Comment

Copyright© All Rights Reserved Muazijah.blogspot.com